• Korkak olan yalnızlık nedir bilmez. Sandalyenin arkasında hep bir düşman bulur.

    Vortex

Dökümde Güveç Tarifi

Katılım
Mar 20, 2021
Mesajlar
544
Tepkime puanı
270
Konum
İstanbul
Cinsiyet
bPg20e
Medeni Hal
eokSP8
Tereyağı döküm tencereye alın ve eritin.
2 çorba kaşığı tereyağı

cf858a7d-2_97b1a144.jpg


Etleri alıp sotelemeye başlayın.​
300 gram kuşbaşı doğranmış dana eti

a9389797-2_febbab21.jpg

Soğanı da ekleyin ve sotelemeye devam edin.
1 kase soyulmuş arpacık soğan

062aa00a-2_53d59345.jpg

Havucu ekleyip karıştırın.
1 adet halka doğranmış havuç


ed169493-2_d7d44acb.jpg

Mantarı ilave edin.
1 kase doğranmış mantar

7d9004cf-2_802c7072.jpg

Tuzunu serpin.
Yeteri kadar tuz

bcd1153c-2_74e7dfe8.jpg

Et sulanmaya başlayınca domates püresini ekleyin.
1 su bardağı püre halinde domates konservesi

04f5d50e-2_a60fe444.jpg

Patatesleri dizin.
1 kase doğranmış taze patates


53d530fb-2_29d1d369.jpg

Biberi dizin.
2 adet acı sivri biber

a5295e24-2_1cc8578e.jpg

Üzerine 2 parmak sıcak su ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında suyunu ara ara kontrol ederek pişirin.

56847e44-2_17f5e7dc.jpg

Kıyılmış maydanoz ile servis edin.

8862eef9-2_73cbf090.jpg
 
Üst Alt